اولین روز ماه ذیالحجه، سالروز ازدواج حضرت علی روزی است که حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، دختر پیامبر اکرم (ص)، به عقد ازدواج درآمدند. این پیوند آسمانی به امر الهی و با افتخار پیامبر اعظم (ص) انجام شد و فرشتگان آسمان در سرور و شادمانی بودند. به همین دلیل، این روز مبارک به عنوان روز ازدواج نامگذاری شده است.
حضرت فاطمه (س) از شریف ترین خانواده های اعراب بود. پیش از خواستگاری حضرت علی (ع)، عمر و ابوبکر نیز درخواست ازدواج با حضرت فاطمه (س) را کرده بودند، اما پیامبر (ص) پاسخی مبنی بر انتظار برای وحی الهی به آن ها دادند. حضرت علی (ع) با احترام و شرم، خواسته خود را به پیامبر (ص) مطرح کردند و پیامبر با خوشحالی این خواسته را پذیرفتند، اما نظر نهایی را به حضرت فاطمه (س) واگذار کردند. جبرئیل نازل شد و اعلام کرد که اگر علی نبود، همسری هم تراز فاطمه یافت نمی شد. پس از عقد، امام علی (ع) زره خود را فروختند تا مهریه حضرت فاطمه (س) را تهیه کنند. این سادگی و قناعت در ازدواج، الگویی برای جوانان در آستانه ازدواج است.
آیات قرآنی و ازدواج ، مهریه حضرت زهرا (س)
مهریه ۵۰۰ درهمی حضرت فاطمه (س) علاوه بر جنبه مادی، معنویات بسیاری نیز داشت. یکی از درخواستهای ایشان شفاعت از مسلمانان گناهکار بود که مستجاب شد. برخی آیات قرآن به طور غیرمستقیم به ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) اشاره دارند. آیه آخر سوره کوثر و آیات ۱۹ و ۲۲ سوره الرحمن به این ازدواج تعبیر شدهاند. حضرت علی (ع) تا زمانی که حضرت فاطمه (س) در قید حیات بودند، همسر دیگری اختیار نکردند که نشاندهنده عشق و وفاداری واقعی ایشان است.
بیشتر بخوانید:
اس ام اس تسلیت شهادت امام حسن مجتبی (ع)| ۲۰ پیامک جدید
درس های ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)
اولین روز ماه ذیالحجه از اهمیت خاصی برخوردار است. برخی از اعمال این روز عبارتند از:
امام موسی بن جعفر (ع) فرمودند هر کس روز اول ماه ذی الحجه را روزه بگیرد، خداوند برای او پاداش عظیمی می نویسد. خواندن نماز حضرت فاطمه (س) و دو رکعت نماز بین مغرب و عشا سفارش شده است. سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) یادآور پیوندی ساده و پرمعنا است که الگویی برای جوانان در آستانه ازدواج محسوب می شود. ساده زیستی، ملاک های معنوی و دینی، قناعت، دوری از تجملات، مهریه پایین و زندگی بر پایه محبت و عشق واقعی از جمله درس های ازدواج این دو بزرگوار بوده است.
اهمیت ارسال اس ام اس مناسبتی !
سامانه اس ام اسهای انبوه تبریک مناسبت ها در کسب و کار و زندگی شخصی اهمیت ویژه ای دارند. این پیام ها نه تنها ابزاری قدرتمند برای ارتباط مستقیم و سریع با مخاطبان هستند، بلکه می توانند حس قدردانی و احترام را نیز تقویت کنند. در کسب و کارها، ارسال پیامک های تبریک از طرف پنل پیامکی به مشتریان در مناسبت های مختلف، مانند تولد، سالگرد ها و تعطیلات رسمی، به افزایش وفاداری و رضایت مشتریان کمک می کند. این ارتباطات شخصی و دوستانه میتواند به ایجاد روابط قوی تر و پایدار تر با مشتریان منجر شود. در زندگی شخصی نیز، ارسال پیامک از طریق پنل sms تبریک به دوستان و خانواده نشان دهنده توجه و علاقه ما به آن ها است، که می تواند روابط عاطفی و اجتماعی ما را تقویت کند. به طور کلی، اس ام اس های انبوه تبریک مناسبت ها، ابزاری موثر برای تقویت روابط انسانی در تمامی جنبه های زندگی هستند که میتوانیم با استفاده از پنل پیامک یک پیامک که یکی از معتبر ترین سامانه پیامکی بوده به آن دست یابید.
۲۰پیامک تبریک سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)
- شب پیوند مرتضی و فاطمه علیهاالسلام نیست؛ بلکه امشب، شب تجدید یگانگی انسان با ذات خداست و خجسته باد بر همه ی کائنات، این لبخند بی زوال پروردگار در گستره خلقت خویش.
- نام علی (ع) و فاطمه (س) لبها را به شادی واداشته است. نوبت عاشقی در چشم های اکنون میشود خواند، سرود یکدلی در گیسوان نخلستان پیچیده است.
- سالروز پاکترین، زلال ترین، شاد ترین و مقدس ترین پیوند هستی مبارک باد.
- مظهر احسان و جود آفریننده یکتا علی (ع) است. نوربخش ماه و خورشید جهانآرا علی (ع) است. در بین کل مردان از ابتدا تا انتها، در مقام همسری، زیبندهی زهرا (س) علی (ع) است.
- دیدم که به عرش شور و شوقی بر پاست. برپا گر این بزم شعف ذات خداست. گفتم به خرد چه اتفاق افتاده؟ گفتا که عروسی علی (ع) و زهرا (س) است. سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) خجسته باد.
- بر اوج محبت علی (ع) اوجی نیست. در بحر به جز کرامتش موجی نیست. در کل ممالک و مذاهب جهان، مانند علی (ع) و فاطمه (س) زوجی نیست. سالروز نورانیترین پیوند هستی مبارک.
- فاطمه جان؛ بسته خدا عقد تو را با علی (ع). فاطمه شد چشم و چراغ خانهات یا علی (ع).
- اینک، دست مقدس فاطمه (س) در دست بیکران علی (ع). حلاوت هلهله فرشتگان را لمس میکند و شور کبریایی افلاکیان را برمیانگیزد.
- جای دریا به والله به جز دریا نمیشود. جای زهرا (س) به غیر از دل مولا (ع) نمیشود. سالروز این پیوند آسمانی مبارک.
- قامت دامادی مولا تماشا دارد امشب. او چه کم دارد؟ عروسی مثل زهرا (س) دارد امشب. سالروز پیوند خوشبوترین گلهای گیتی، تبریک و تهنیت.
- ازدواجی ساده با ساز و برگی اندک، اما صفا و صمیمیتی بسیار صورت گرفت که تحسین همگان را برانگیخت و اسوه ای برای آیندگان شد. این پیوند ساده و بی ریا جز پیوند دو معصوم و برگزیده، علی (ع) و فاطمه (س) نبود.
- عاقد: خدا، شاهد: رسول خدا (ص)، دفتر: لوح محفوظ، مکان: عرش، عروس: کوثر، داماد: حیدر. سالروز ازدواج آسمانی شان مبارک.
- آمد رود به خانه آن همسری که او در بین همسران جهان، شهریار بود. آفریننده سپرد این زر کاملعیار را دست کسی که زرگر کامل عیار بود.
- لباس یاس بر تن کرد زهرا (س)، کنار دست او بنشست مولا (ع). محمد (ص) خطبه خواند، زهرا (س) بلی گفت. نادرست گفتم، بلی نه یا علی (ع) گفت.
- دیدم که در عرش شور و شوق برپاست. برپا گر این بزم شرف ذات خداست. گفتم به خرد چه اتفاق افتاده؟ گفتا که عروسی علی (ع) و زهرا (س) است. سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و زهرا (س) خجسته باد.
- روشن ترین تلاقی آیینه و آب، در آوازهای روشن شهر زمزمه می شود و دو بهار، توأمان، در فصلی گمشده در تاریخ، از راه می رسند و با هم پیوند می خورند. سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و زهرا (س) خجسته باد.
- این سپردن دست عروسی به تکیه گاهی یک مرد نیست؛ این سپردن انسان است به حریم بی انتهای عصمت. این پیامبر (ص) نیست که دخترش را به علی (ع) می سپارد؛ این خداست که اختیار و اعتبار بشر را به علی (ع) و زهرا (س) وا می نهد.
- در شب اول ذی الحجه که هلال ماه با کرشمه خود نمایی می کرد، خورشید به خانه علی (ع) وارد شد. باد صبا همه را خبر رسانید که: زیور ببندید؛ نور با نور پیوست و جهان روشن شد. درختان شکوفه های خود را بر زمینیان ارزانی داشتند.
- آسمان در گوشهای از زمین نشسته است؛ با ادب و احترام تا از این مجلس باصفای صمیمیت، نکته برداری کند. دلدادگی ها، قاصدی فرستاده اند تا مهر علی (ع) و فاطمه (س) را بشارت آورد. دنیا، درس آموز نوربارانی این عشق است.
- و زیبا ترین وصلت این جهان بر تمامی عشقان اهل بیت مباک باد!